Qruun; provocatief en systematisch werken coach en organisatie veranderaar

Qruun is enkele jaren werkzaam als Provocatief- en Systemisch- coach, Register mediator en organisatie-veranderaar. Naast een eigen mediationbureau en coachingspraktijk werkt Qruun samen met het Coachingshuis op het vlak van relatietherapie en levensfase-problematiek. Daarnaast maakt hij onderdeel uit van McChange, een netwerkgroep van organisatie-adviseurs.

Qruun werd geboren in 1967 als oudste van drie zoons. Al vroeg in zijn carrière raakte Qruun geïnteresseerd in de dynamiek van (samenwerkings-) relaties en patronen Zowel binnen commercie als management ontwikkelde hij een speciale interesse voor interpersoonlijke communicatie, de communicatie binnen groepen en de rol van ‘macht’ en onderlinge afhankelijkheid binnen communicatie en onderhandelen. Specialiteit van Qruun ligt bij Provocatieve en Systemische Coaching van individuen en teams.

Mensen helpen ‘samen te vallen met zichzelf’. Onze leef-omgeving, privé en zakelijk, verwacht en verlangt van ons steeds een rol te kiezen. Binnen die rollen doen we vaak concessies, cijferen onszelf deels weg, soms staan we op onze strepen. Dan kun je ver van jezelf afdrijven, met alle gevolgen voor je welbevinden of voor de kwaliteit van je relaties met anderen.
Het helpen hervinden van autonomie, eigenheid en authenticiteit en van daaruit hernieuwd en verdiept contact aangaan met de ander: dat is zijn missie.