Reacties op individuele en relatietherapie;

“De gesprekken met Henriëtte hebben mij geholpen om mijn eigen wensen naast andermans wensen te plaatsen en om beter om te gaan met  de psychische belasting. Zij heeft een heldere stijl van coachen waarbij je meer inzicht krijgt in de persoon en de persoonlijke situatie.”

“Henriëtte  en Qruun daagden vriendelijk uit en kwam daarmee bij ons snel tot de kern van het probleem. Op het moment zelf niet altijd even prettig, maar zeer doeltreffend: een verfrissende aanpak.  De humorvolle benadering gaf  relativering en inzicht.”

” De ‘’tools’’ die ik  van haar heb geleerd gebruik ik met enige regelmaat en ik heb meer oog gekregen voor de zonnige kanten van het leven.”

” Jet en Paul wisten de  patronen in onze relatie goed te benoemen en gaf ter plekke feedback op onze manier van communiceren, dat was confronterend en ik schoot soms in de weerstand,  maar ook verhelderend door de terugblik erop.

” De werkvormen waren goed afgestemd op de fase waarin ik zat en de actualiteit, goede balans tussen hoofd en gevoel.”

”  De werkvormen die me dwongen om uit mijn hoofd te komen en in mijn lijf hebben mij het meest opgeleverd. Dat was voor mij nieuw, confronterend soms, maar erg waardevol.”

” Henriëtte ging afwisselend doorvragend en confronterend om met weerstand. Altijd respectvol.”

” De sfeer was prettig en open, voldoende veiligheid. Paul als backing en als wandel- en NLP coach  was een mooie aanvulling”

” Therapeut  stemde goed af, lieten mij tempo en de weg bepalen, en was ondersteunend in het aandragen van werkvormen om situaties te onderzoeken”

” Ik heb geleerd om dichter bij mijn gevoel te blijven en signalen eerder te herkennen, grenzen aan te geven, er te mogen zijn, patronen te herkennen.”

” Ik ben zowel privé als op het werk weerbaarder en geaarder.”